Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Venusschelpen met serranoham en tomatensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Dipbrood met rozemarijn, zongedroogde tomaat en olijven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Zeevruchten met lookboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken