Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Marshmellow
Ingrediënten: water, gelatine, kleurstof, eiwitten, glucose
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Rode cupcakes
Mijn Moorse varkenskoteletten
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: van 540 gr witte bonen, handjevol rozijnen, , dikke varkenskoteletten (ongeveer 350 gr elk), verse oregano of marjolein, zeezout
Whoopie pies met kirsch
Ingrediënten: boter, kristalsuiker, vanille-extract, ei, zelfrijzende bloem
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Citroencupcakes met meringue
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongeraffineerde suiker, sap van 2 citroenen, eieren, ongezouten boter, in blokjes gesneden, zachte boter