Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de venusschelpen in zout water. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen

Italiaans slaatje met gegrilde groenten, burrata en Parmaham

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bereid dit lekker slaatje aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui, gemengde sla
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de consommé: mix de tomaten met de look, basilicum en sushi-azijn. Doe ze in een neteldoek en laat 24 uur ...
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Snijd de gedroogde ham in de lengte in 2. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met balsamico en basilicum

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de Sint-Jakobsvruchten in hele dunne plakjes. Leg ze een halfuur in de diepvries alvorens je ze snijdt. Dit ...
Ingrediënten: Sint-Jacobsvruchten, olijfolie, balsamicoazijn, basilicum, peper en zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Voorgerecht 1 personen

Thais soepje met pompoen en king krab

Claudia Allemeersch

Pompoen schillen en in kleine dobbelsteentjes snijden en de krab laten uitlekken. Sjalot, look, peper, munt, koriander ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Thais Soep 4 personen

Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze

Was de mosselen en de venusschelpen grondig. ...
Ingrediënten: chilipepertje, groene selder, look, ui, venusschelpen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Ravioli met ricotta en spinazie

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoof de spinazie en de look aan in wat olijfolie en boter en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: raviolideeg, ricotta, spinazie, salie, goede boter
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Tonijnballetjes met ricotta en paprika

Verwarm de oven voor op 240 graden. Doe de paprika’s in de oven en laat ze 30 minuten bakken. Hak de peterselie ...
Ingrediënten: ontpitte zwarte olijven, look, olijfolie, paneermeel, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen