Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen

Jordy Geuens

Snij met een vormpje sterren, hartjes, … uit een vel bladerdeeg, duw er een satéstokje in en leg ze op een bakplaat ...
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Ricotta met chocolade en rode vruchten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schik de fijngesneden aardbeien, frambozen en myrtilles in een glas of een kommetje. ...
Ingrediënten: chocolade, ricotta, room, frambozen, blauwe bessen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Bruschetta met sardines en tomaten

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de bruschetta aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: volkoren speltbrood , tomaten, olijfolie, knoflook, versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Sabayon met sinaasappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: verse vijgen , crottin de chavignol , scheutje honing , kerstomaatjes , freisée sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Gestoofde peren met pure chocoladesaus

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de peertjes aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Chocolademoelleux uit de stoomoven

Smelt de boter in stukjes samen met de chocolade 3 minuten op 100°C in een niet-geperforeerde pan. ...
Ingrediënten: chocolade (minstens 65% cacao), boter, eieren, fijne suiker, physalis of goudbes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Heerlijke tricolore bruschette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Snij het stokbrood in schijfjes. Toast het kort in de warme oven. ...
Ingrediënten: volkoren meergranen stokbrood, half-zongedroogde tomaatjes, look, Parmaham, pijnboompitten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Pastasalade met zongedroogde tomaatjes en koekje met honing en chocolade

Mitch Coldenhoff

Pastasalade: Kook de pasta gaar in kokend gezouten water. Als de pasta gaar is in een vergiet gieten en afspoelen ...
Ingrediënten: mozzarella, gehakte peterselie, peper, zout, boterkoekjes (petit beurre)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de bladerdeeghapjes: Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de vierkante bladerdeegvelletjes in 4 en leg ze ...
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen