Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tramezzini
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Salade met gedroogde tomaatjes en Fagotin dubbelroom
Ingrediënten: buche Fagotin® Dubbelroom, veldsla, niet te rijpe avocado, citroen, gedroogde tomaten
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Roquefortsalade met warme croutons en spekblokjes
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: rode wijnazijn, Olijfolie (Extra Vierge), roquefortkaas, fijngesneden bieslook, walnoten (in plakjes)
Panini met spek en Savoiekaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Reblochon kaas, half voorgebakken stokbroden, gerookt spek, aardappelen, knoflook
Slaatje met prosciutto en meloen
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: bosje basilicum, citroen, prosciutto, cantaloupe meloen, balsamicoazijn
Panna cotta van honing en amandelnoten
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: gelatineblaadjes, room, Griekse yoghurt, suiker, honing
Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla
Ingrediënten: tomaten San Marzano, aubergines, vers ui, Olijfolie (Extra Vierge), tonijn