Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tramezzini
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Italiaans slaatje met gegrilde groenten, burrata en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui, gemengde sla