Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Romig soepje van avocado & komkommer
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Pastasalade met zongedroogde tomaatjes en koekje met honing en chocolade
Ingrediënten: mozzarella, gehakte peterselie, peper, zout, boterkoekjes (petit beurre)
Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn