Toast met ricotta, druiven en rozemarijn

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de toast aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Bruschetta met sardines en tomaten

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de bruschetta aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: volkoren speltbrood , tomaten, olijfolie, knoflook, versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hapje 4 personen

Ricotta met munt, limoen en pruimen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gemakkelijke dessert aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: limoenen, ricotta, acaciahoning, munt, gele pruimen (niet te hard, niet te plat)
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Sabayon met sinaasappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de hazelnootcrumble: smelt het water met de suiker tot een lichtbruine karamel. Blus met room, fleur de sel ...
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Eetbare tuin met tiramisu en Oreokoekjes

Jordy Geuens

Maak eerst het tiramisubeslag. (recept) ...
Ingrediënten: Oreokoekjes, tiramisu, oranje rolfondant, groen rolfondant, lange vingers of madeirakoekjes (boudoires)
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Chocolademoelleux uit de stoomoven

Smelt de boter in stukjes samen met de chocolade 3 minuten op 100°C in een niet-geperforeerde pan. ...
Ingrediënten: chocolade (minstens 65% cacao), boter, eieren, fijne suiker, physalis of goudbes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake

Mitch Coldenhoff

Mix de basilicum, pijnboompitten, teentjes look en de olijfolie in een blender. Proef en kruid af met peper en ...
Ingrediënten: cacaopoeder, basilicum, tomaten, parmaham, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Pastasalade met zongedroogde tomaatjes en koekje met honing en chocolade

Mitch Coldenhoff

Pastasalade: Kook de pasta gaar in kokend gezouten water. Als de pasta gaar is in een vergiet gieten en afspoelen ...
Ingrediënten: mozzarella, gehakte peterselie, peper, zout, boterkoekjes (petit beurre)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Tiramisu met aardbeien en rabarber

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij voor de rabarbercompote de rabarber in kleine stukjes. Doe in een pot en voeg de rietsuiker toe. Zet op een ...
Ingrediënten: boudoirkoekjes (lange vingers), aardbeien, sinaasappel, rietsuiker, tijm
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen