De ideale restverwerking: groentenquiche
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Wijting met ratatouille
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Pita's met zelfgemaakte notenburgers
Ingrediënten: walnoten, linzen (gewone groene, gekookt of uit blik), chilipeper (fijngehakt), ui, tahin