Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla
Ingrediënten: pladijzen van 500 gr elk, broodkruim of panko, plantaardig frituurvet, eiwit, gemengde sla en kruidenblaadjes (bijv. veldsla, kropsla, dragon, dille, bieslook, platte peterselie,...)
Sushi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Garnalenbisque
Ingrediënten: garnalen koppen en pantsers, (versgepelde) garnalen, cognac, ajuin, fijngesnipperd, look, fijngesnipperd
Witlooftaartje met Parijse champignons
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: witloof, Parijse champignons, sjalot, look, olijfolie
Aspergesoufflé met Hollandse garnalen
Ingrediënten: Hollandse garnalen, witte asperges, olijfolie, ui, gesnipperd, droge witte wijn
Wit van prei met een Franse saus
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rode paprika's, olijfolie, peper en zout, verse of gedroogde tijm, kristalsuiker