Religieuse
Libanese balletjes met yoghurtsaus van Bieke en Erik
Ingrediënten: kalfsgehakt, lamsgehakt, komijnpoeder, ras-el-hanout, paprikapoeder
Lenterolletjes met kip, mango en zoetzure dip van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kipfilet, verse gember, arachideolie, peper, zout
Chinese dumplings en cocktail 'saketini'
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: varkensgehakt, Chinese kool, lente-ui, korainder (vers), sojasaus
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Lenterolletjes met scampi en shiitake van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortel, scampi, Chinese kool, shiitake, lente-uitjes