Dipsaus met rode biet en feta
Warme chocolademelk met kaneel en talloze variaties
Ingrediënten: pure chocolade (70% cacao), melk, kaneelstokjes, mini-marshmellows, slagroom
Croque monsieur met blauwe kaas en peer
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: blauwe kaas, rijpe peren, raketsla, speculoospasta, rozijnenbrood
Opgevulde tomaatjes met Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Zelf chips maken
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, plantaardige olie, zout, lookkruiden,
Aardbeiensmoothie met yoghurt
Ingrediënten: melk, aardbeien, Griekse yoghurt, suiker,
Vitaliserend drankje met courgette, spinazie en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Icetea 'green' zelf maken
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: groene thee, ijsblokjes, water, limoen, citroenverbena