Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Hapje: watermeloen met feta en basilicum
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Kruidendipsaus
Ingrediënten: PH lookkruiden, peper, zout, muskaatnoot, rozemarijn
Falafelburgertjes van An
Ingrediënten: kikkererwten (gedroogd en 1 nachtje geweekt in koud water), geperste look, gesnipperde sjalotjes, komijn, 1/2 bosje koriander
Noten-vijgenbrood
Ingrediënten: volkorenmeel, tarwebloem (+ extra om het deeg te bestrooien), zout, gedroogde gist, donkere basterdsuiker
Gepekelde citroen
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: gedroogde chilipeper, citroen, mosterdzaadjes, afgestreken th lepel koenjit, rode chilipeper