Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Risotto met zalm en groenten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: risotto rijst, water, PH Visbouillon, sjalot, look
Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder.
Ingrediënten: gewone azijn, gezouten spekblokjes, mosterd (zonder zaadjes), kwarteleitjes, kalfsbouillon
Pasta met curry en zeevruchten
Ingrediënten: tomaten, appel, kervel, zeevruchten mengeling, selderstengels
Tompoes met saffraancrème en pruimen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rond vel bladerdeeg, pruimen, saffraandraadjes (of een snuifje saffraanpoeder), sesamzaadjes, witte bessen
Chocolademillefeuille met braambessen en cassis
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Consommé van tomaat met appel, vanille en amandel
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vleestomaten of Coeur de Boeuf, Jonagold appel, amandelschilfers, vanillestok, honing
Millefeuille met verse fruit en crème patissier
Ingrediënten: bladerdeeg, poedersuiker, melk, room, suiker