Feestfavoriet: stoofpotje van lam met rösti's van aardappel en bieslook
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Groeten uit: Varkensgebraad met mosterd en bloemkool in kaassaus en puree van knolselder en peterseliewortel
Kippenvleesbrood met gebakken schorseneren en zoete aardappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippengehakt, lente uitjes, ui, zongedroogde tomaten op olie, augurken
Ovenschotel met gehakt, quinoa, peertjes en courgettesaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kippengehakt, ui, peterselie, currypoeder, tomatenconcentraat
Chateaubriand met bearnaisesaus en groentenfrietjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: chateaubriand , olijfolie, Provençaalse kruiden , half boter, half olijfolie, pastinaken
Kabeljauwfilets met rice krispies & tartaarsaus, biercocktail met Vedett en grissinistengels met Parmaham
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: stevige kabeljauwhaasjes (180gr/pp, zonder vel of graten), peper, zeezout, bloem, rice krispies
Lamsgebraad in bladerdeeg met spinazie en champignons
Op grootmoeders wijze met Ivan Pecnik: hammetje met hutsepot en mosterdsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: boter, spruiten, jonge wortelen, aardappelen (loskokend), uien
Poulet Grand Mère: kip in de oven met spek en erwtjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kip, kleine uitjes, peper, zout, kippenbouillon