Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Spinazie-, banaan- en havermoutmuffins en soja kruidenlatté
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Soort soufflé van rabarber en custard
Ingrediënten: zeezout, rabarber, poedersuiker (plus 2 eetlepels extra), gemberkoekjes, biologische eieren (voor 4 eiwitten, 1 eigeel)
Taart met pindaboter, chocoladesaus en gemberroom
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pindaboter, water, rietsuiker, zure room, boter
Café gourmand: praline met granaatappelpitjes, aardbei met chocolade en frambozensoepje
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pure chocolade 72%, granaatappelpitjes, aardbeien, geroosterde amandelschilfers, diepvries frambozen
Passievruchtenravioli met champagnesabayon
Fraisier
Ingrediënten: ongezouten zachte boter, fijne suiker, losgeklopte eieren, gewone bloem (gezeefd), bakpoeder