Gezonde kip-currysalade van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de kip curry aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kipfilet, groentebouillon, mayonaise, Griekse yoghurt, lente-ui
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Rode aardappel met limoen

Was de aardappelen. Laat ze 20 minuten in gezouten water koken. Laat ze uitlekken. Snijd ze in 6 stukken zonder ...
Ingrediënten: limoenen, vastkokende rode aardappelen, sjalotten, olijfolie, sap van 4 limoenen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Verloren brood met kaki en kiwi van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit gerechtje aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: eieren, rijstmelk, oud brood, geraspte kokos, kaki
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Dipbrood met rozemarijn, zongedroogde tomaat en olijven

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe bloem, water, olijfolie en zout in de kom van een keukenrobot (of meng met de handen). Meng met de vlinderhaak ...
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, volkorenbloem, lauw water, olijfolie, zeezout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Broodjes 4 personen

Groeten uit: Verloren brood met peer en bruine suiker

Groeten uit

Schil en snij de peer in schijfjes. Verhit een pan en voeg een klontje boter toe. ...
Ingrediënten: peer, brood, eieren, melk, boter
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Tartaar van tonijn met koriander en gember

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de tonijn heel fijn en doe in een kom. ...
Ingrediënten: sojasaus, koriander, versnipperd, wasabi, mayonaise, enkele druppels limoensap
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gehaktbroodje van lam en champignons

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Verwarm de oven voor op 175 ° C. Pel de teentjes knoflook. Maak de chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en ...
Ingrediënten: olijfolie, boter, rozemarijntakjes, grof zout, eieren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Ratatouille van aubergine, paprika, tomaat en kaas

Was en snijd groenten. ...
Ingrediënten: Maredsous® Dubbelroom, aubergine, courgette, gele paprika, rode paprika
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen