Minipizza's van courgette en tomaat
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Hapje met pittige langoustine van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: langoustines, olijfolie, look, piment d'Esplette, peterselie
Zelf chips maken
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, plantaardige olie, zout, lookkruiden,
Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Gerecht voor viervoeters: gezonde dog cookies
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: havermout, lijnzaad, volkorenbloem, ei, eidooier
Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Mijn Pop-uprestaurant 2016: overheerlijk ontbijtplankje van Caroline en Gillian
Ingrediënten: hazelnootpasta, vegan chocolade, amandelmelk, honing of agavesiroop, cacaopoeder (raw, ongezoet)
Gezellig aperitieven: sangria, dipbrood, nacho’s, gamba’s in look, gazpacho en gezonde dip
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, Cointreau, rood fruit naar keuze: aardbeien, bessen, frambozen, munt, zelfrijzende bloem