Penne met alfalfa en saffraan

Laat de saffraan weken in 2 el water. ...
Ingrediënten: courgetten, in reepjes, groentebouillon, look, gesnipperd, saffraandraadjes, alfalfa (luzerne)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Americain préparé met verse frietjes en mayonaise

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de frietjes. Schil de aardappelen. Snij in schijfjes en daarna in frietjes van de gewenste dikte. Leg ...
Ingrediënten: rundvlees, dooiers, ajuin, peterselie, kappertjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Yoghurt met speculaas en pompelmoes

Schenk de Alpro soya Mild & Creamy in een kom. ...
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro soya Mild & Creamy Natuur, Speculoos, Pompelmoes, ,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Hemelse havermoutpap met verse amandelen & munt

Giet de Alpro Amandelmelk in een kleine kookpot samen met een snuifje kaneelpoeder en de havermout. ...
Ingrediënten: (Alpro) Amandelmelk, havermout , kaneelpoeder, gehakte munt, appel
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 1 personen

Yoghurt met rood fruit en pistachenootjes

Schenk de Alpro soya Mild & Creamy in een kom. ...
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro Soya Mild & Creamy natuur, aardbeien, Pistachenoten, braambessen, frambozen
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Kippenboutjes met beurre marchand de vin

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kruid de boutjes met peper en zout, Italiaanse kruiden en barbecuekruiden, smeer in met een beetje olie en gril ...
Ingrediënten: olijfolie, sjalot , look, tijm, laurier
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

VTM Koken At The Festivals: antikatertip yoghurtbeker met noten en fruit

Pieter Declercq - VTM Koken At The Festivals

Snij al het fruit (banaan, druif, aardbei, appel) in stukjes. Hak de noten grof. ...
Ingrediënten: banaan, appel, aardbeien, druiven, Griekse yoghurt
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 1 personen

Mosselen met lookboter en witte wijn

Piet Huysentruyt

Snij de sjalot en look grof. Cutter sjalot, look, peterselie met goede boter. Kruid goed met peper en zout. Rol ...
Ingrediënten: peterselie, look, sjalot, laurier, tijm
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Pasta met sugarsnaps en pesto van postelein

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pesto en pasta aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, winterpostelein, pijnboompitten (geroosterd), look, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Vul de bentobox aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen