Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Feestfavoriet: stoofpotje van lam met rösti's van aardappel en bieslook
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Groeten uit: Varkensgebraad met mosterd en bloemkool in kaassaus en puree van knolselder en peterseliewortel
Cannelloni met zalm, ricotta, spinazie en romige tomatensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kippenvleesbrood met gebakken schorseneren en zoete aardappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kippengehakt, lente uitjes, ui, zongedroogde tomaten op olie, augurken
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room
Ovenschotel met gehakt, quinoa, peertjes en courgettesaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kippengehakt, ui, peterselie, currypoeder, tomatenconcentraat