Pasta met sugarsnaps en pesto van postelein
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, winterpostelein, pijnboompitten (geroosterd), look, olijfolie
Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gegrilde kabeljauwfilet met soffritosaus
Ingrediënten: kabeljauwfilets van 200 gr, olijfolie, versgemalen peper en zout, bladpeterselie, gepelde ui
De ideale restverwerking: groentenquiche
Feestfavoriet: stoofpotje van lam met rösti's van aardappel en bieslook
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
De klassieker der ovenschotels: Hachis parmentier
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelpuree , boter, ui, peper en zout, (lams)gehakt
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Slaatje met geroosterde peren
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Groeten uit: Varkensgebraad met mosterd en bloemkool in kaassaus en puree van knolselder en peterseliewortel
Smeus met mousselinesaus en garnaaltjes van Kürt en Roel
Ingrediënten: aardappelen (vastkokend), peper, zout, nootmuskaat, zure room