Veggie cannelloni van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: sjalotjes, gegrilde paprika's, water, groentebouillonpoeder, roomkaas
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Tarbot met paprika en koffie

Boxy & Boxy

Eerste werk: de paprika konfijten. In het algemeen is konfijten het langzaam laten garen in een vetstof of een ...
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras

Claudia Allemeersch

Sneden brood onderdompelen in 4 el melk. ...
Ingrediënten: foie-gras, sjalotjes, fijngehakt, gehakte peterselie, kalfsfond pasta, droge morieltjes
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Open ravioli met langoustines en gekonfijte tomaat

Claudia Allemeersch

Werkwijze gekonfijte tomaten : Verwarm de oven voor bij 90°c. Blancheer de tomaten en ontvel ze. Snij de tomaten ...
Ingrediënten: langoustine staartjes, wontondeeg of lasagnedeeg, extra vierge olijfolie, basilicumcress, trostomaten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met zalm en groenten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de wortel, prei en selder in fijne brunoise en stoof ze aan in wat Alpro bakken en braden. Voeg er de gehakte ...
Ingrediënten: risotto rijst, water, PH Visbouillon, sjalot, look
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Gelei van Tomaat, poon en olie van gedroogde zwarte olijven

Petra Vandewouer

Verwarm de tomatensaus en breng ze op smaak met peper, zout, paprikapoeder en wat suiker. Week de gelatine in koud ...
Ingrediënten: tomatensaus, , paprikapoeder, suiker, blaadjes gelatine (2 gram per stuk)
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met eekhoorntjesbrood, oude parmezaanse kaas en jus van Vadouvan kruid

Wout Bru

Risotto: De versnipperde sjalot aanfruiten in een weinig olijfolie en blussen met de witte wijn. Vervolgens goed ...
Ingrediënten: ronde risotto rijst, kippenbouillon, sjalot (gesnipperd), witte wijn, mascarpone
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Involtini (kalfsrollade gevuld met parmaham, Parmezaankaas en zongedroogde tomaten)

Mijn Restaurant!

Snij het kalfsvlees in 8 plakjes en sla ze met de deegrol plat tussen 2 vellen plastic folie. Beleg elk plakje ...
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de platte bil of spier van de platte bil), Parmaham, Parmezaanschilfers, zongedroogde tomaten, kalfsbouillon
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Zelfgemaakte speltpasta met tomaten, paddenstoelen en coppa

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het maken van de pasta. Doe de bloem, een ei en 1 eetlepel olijfolie in een cutter met een snuifje zout. ...
Ingrediënten: speltmeel, eieren, olijfolie, zout, water
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken kalfsniertjes met geprakte aardappelen “ maman”, portosaus en mosterdpoeder.

MasterChef

Giet wat mosterd op een bakpapier en droog in een oven van 140°C. ...
Ingrediënten: gewone azijn, gezouten spekblokjes, mosterd (zonder zaadjes), kwarteleitjes, kalfsbouillon
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen