Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: vanillesuiker, zoete witte wijn, droge witte wijn, vanillestok, gewone suiker
Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Passievruchtensoepje met yoghurt
Ingrediënten: sinaasappelen, passievruchten, halfvolle yoghurt, suiker, frambozen
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout