Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Vegetarische tajine met venkel
Ingrediënten: zoete paprikapoeder, komijnpoeder, komijnzaad, olijfolie, bladpeterselie
Kikkererwten in kruidige tomatensaus (Chana Masala)
Ingrediënten: kikkererwten (gekookt), ajuin, tomaten, citroensap, kokosolie
Milde Indische curry met groenten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kaasquiche met Provençaalse tomaten
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room