Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
De ideale restverwerking: groentenquiche
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Gegrilde steak met avocadosalsa en polentacrème
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks (ongeveer 180 gram per persoon), arachideolie , peper, zout, polenta (instant)
Tortilla’s met merguez, avocado, zure room en cheddar
Ingrediënten: tortilla's, zure room, lente-uitjes, peper , zout
Tortilla met paprika en chorizo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Flandria rode paprika, Flandria gele paprika, Flandria groene paprika, Flandria ui, chorizo