Italiaans geroosterde vijgen
Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Salade met venkel en kip
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Panna cotta met rood fruit en citroenverbena
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Wijting met ratatouille
Sint-jacobsnootjes met kreeftenjus
Ingrediënten: Lacroix kreeftenfond, gesnipperd sjalotje, look, tomatenpuree, Pastis of Ricard