Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Fruitige tabouleh met ananas en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: quinoa, groentenbouillon, kip, peper, zout
Salade met gedroogde tomaatjes en Fagotin dubbelroom
Ingrediënten: buche Fagotin® Dubbelroom, veldsla, niet te rijpe avocado, citroen, gedroogde tomaten
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Roquefortsalade met warme croutons en spekblokjes
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: rode wijnazijn, Olijfolie (Extra Vierge), roquefortkaas, fijngesneden bieslook, walnoten (in plakjes)
Slaatje met prosciutto en meloen
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: bosje basilicum, citroen, prosciutto, cantaloupe meloen, balsamicoazijn
Gegrilde auberginerolletjes met tonijn en raketsla
Ingrediënten: tomaten San Marzano, aubergines, vers ui, Olijfolie (Extra Vierge), tonijn
Mozzarellaslaatje met nectarine en bresaola
Zomerslaatje met mozzarella, kerstomaatjes, meloen en gedroogde Breydelham
Ingrediënten: Cavaillon meloen, kerstomaatjes, mozzarella, balsamico-azijn, olijfolie