Italiaans slaatje met gegrilde groenten, burrata en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui, gemengde sla
Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met balsamico en basilicum
Albert Verdeyen - Start to Cook
Krokantje van mozzarella met tomaat en raketsla
Ingrediënten: frambozenazijn, rozemarijn, arachideolie, ontpitte olijven, eigeel
Pasta gevuld met prei, aardappelen en een parmigianosaus
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: lasagnavellen, prei, in ringen gesneden, gekookte aardappelen (bintjes), in blokjes gesneden, rozemarijn, pancetta, in sliertjes gesneden
Gepocheerd ei, sla van vitelotte, gelee van marsala en bresaola.
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches
Terrine van kreeft
Ingrediënten: kreeftensoep, roomkaas, volle room, water, gelatineblaadjes
Carpaccio van rundvlees
Ingrediënten: rundvlees (kleinhoofd) (in flinterdunne plakjes gesneden), kwarteleieren, zure room, verse geitenkaas, tuinkers