Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Balon 43 with a touch: coole cocktail met limoen en Licor 43
Ingrediënten: Licor 43, limoensap, spuitwater, munt, frambozen
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)
Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter
Salade van pijlinktvisjes met pittige chili’s
Ingrediënten: olijfolie, look, verse koriander, pittige chili, tomaten
Feestelijke toast champignon
Ingrediënten: kippenbouillon, brood, parijse champignons, enokitake, pied bleu
Restverwerking: Quiche Lorraine
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers