Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen
Lamskoteletten met rode wijn, rozemarijn en knoflookboter
Ingrediënten: rode wijn, olijfolie, verse fijngehakte rozemarijn, lamskoteletten, boter (bv. Kerrygold)
Hartige soesjes met zalm en kaas, zoete soesjes met banaan
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Taleggio, roomkaas, peper, zout, mosterd
Duif, langzaam gegaard, erwtjes en toast van foie gras
Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Kreeftensoep
Ingrediënten: kreeften van 600 gr, tomatenpuree, bloem, cognac, witte wijn
Zalm in een korstjasje
Ingrediënten: hele zalm van 900 à 1000 gr, eieren, bladerdeeg (bij de bakker te kopen), peper en zout,
Gepocheerd ei met jus van truffel, compote van ajuin
Ingrediënten: boter, gerookte bacon, gefrituurde uitjes, groene asperges, eieren