Ricotta met chocolade en rode vruchten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schik de fijngesneden aardbeien, frambozen en myrtilles in een glas of een kommetje. ...
Ingrediënten: chocolade, ricotta, room, frambozen, blauwe bessen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Sabayon met sinaasappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de hazelnootcrumble: smelt het water met de suiker tot een lichtbruine karamel. Blus met room, fleur de sel ...
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Gestoofde peren met pure chocoladesaus

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de peertjes aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Eetbare tuin met tiramisu en Oreokoekjes

Jordy Geuens

Maak eerst het tiramisubeslag. (recept) ...
Ingrediënten: Oreokoekjes, tiramisu, oranje rolfondant, groen rolfondant, lange vingers of madeirakoekjes (boudoires)
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Macarons

Sofie Dumont - De MeesterBakker

Verwarm de oven voor op 165 °C. Meng het amandelpoeder en de poedersuiker en haal het mengsel enkele keren door ...
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Dessert 4 personen

Chocolademoelleux uit de stoomoven

Smelt de boter in stukjes samen met de chocolade 3 minuten op 100°C in een niet-geperforeerde pan. ...
Ingrediënten: chocolade (minstens 65% cacao), boter, eieren, fijne suiker, physalis of goudbes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Crostata met appelsien en confituur

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Doe boter, kaneel, bloemsuiker, bloem, zout, zeste van appelsien in een cutter. Cutter fijn. ...
Ingrediënten: boter (koud), bloemsuiker, bloem (00), eidooiers, zout
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Mangosorbet, tartaar van aardbei en koude sabayon

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de aardbeien. Verwijder kroontjes. Snij in plakjes van een halve centimeter dik. Snij vervolgens in balkjes ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Citroen met granité van limoncello en pistachecremeux uit La Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de granité: warm suiker en water op tot suikerwater. Meng met limoncello en sap van de twee citroenen. Laat ...
Ingrediënten: suikerwater (helft suiker, helft water), limoncello, citroenen, eidooiers, room
Beginner Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen