Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Italiaans slaatje met gegrilde groenten, burrata en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: kerstomaatjes, aubergine, courgette, rode ui, gemengde sla
Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Salade van meloen, mozzarella en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Cavaillon meloen, porto, rucola, blauwe bessen, mozzarellabolletjes
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met balsamico en basilicum
Albert Verdeyen - Start to Cook
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook