Vol-au-vent met balletjes en frietjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Stoofpot van schapenschouder met olijven, oregano en Griekse pasta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
De Feestkeuken van Sofie: hindefilet Grand Veneur, fruittaartjes en pommes Macaire
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Fazant met gebakken witloof, cognac-crèmesaus en cornes de gattes-aardappelen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: fazant, stronken witloof, peper en zout, muskaatnoot, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
Langzaam gebakken Grieks lamsvlees
Ingrediënten: olijfolie, witte wijn , citroen (in kwartjes), citroen (sap), oreganoblaadjes
Gewokte kip met basilicum (phad kaprao gai)
Ingrediënten: kipfilet, arachideolie (of palmolie), look, kousenband (of prinsessenboontjes), chilipepertjes
Stoofpot 'bourguignon' van runderschenkels met rösti’s
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: runderschenkels, peper, zout, zoete uien, look
Salade van gefrituurde paling (Nom Luon)
Ingrediënten: bloem, zout, schoongemaakte paling, stukken van 5 cm, 1 cm dik, frituurolie, kleine wortel, in fijne lange repen geraspt
Lamsragout
Ingrediënten: bier