Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze
Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Consommé van tomaat met appel, vanille en amandel
Mitch Coldenhoff - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vleestomaten of Coeur de Boeuf, Jonagold appel, amandelschilfers, vanillestok, honing
Taartje met roquefort, druiven en walnoten
Ingrediënten: bladerdeeg, roquefort, room, trosje druiven, walnoten
Terrine van kreeft
Ingrediënten: kreeftensoep, roomkaas, volle room, water, gelatineblaadjes
Kastanjesoep
Thaïse steaksalade
Ingrediënten: wortels, steak van goede kwaliteit, verse peterselie, verse koriander, chilipepertje