Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari
Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ovenschotel met kip, paprika en krieltjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: krielaardappelen, rode paprika's, snoeptomaatjes, tomaten, rode ui
Kabeljauwhaasje met amandelkorst en wortelpuree
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook