On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Religieuse
Bowls van Madame Charlotte
Ingrediënten: sobanoedels of boekweitnoedels , sinaasappelsap , sojasaus , sesamolie , edemame boontjes
Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm