Ricotta met munt, limoen en pruimen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tramezzini
Ingrediënten: mie brood, gorgonzola crèmeux, bresaola, verse vijgen, basilicum
Aardbeien in de wok met groene peper en gember
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Tiramisu met amandelkoekjes en frambozen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: frambozen, suiker, amandelkoekjes, mascarpone, eieren
5 minuten pizza met gedroogde ham en rucola
Ingrediënten: grote platte ronde tortilla vellen, sneetjes gedroogde Italiaanse ham, pizza kaas , rucola, zwarte peper
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: vanillesuiker, zoete witte wijn, droge witte wijn, vanillestok, gewone suiker
Sabayon van limoncello met aardbeien en chocolade-ijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Passievruchtensoepje met yoghurt
Ingrediënten: sinaasappelen, passievruchten, halfvolle yoghurt, suiker, frambozen
Sabayon met druiven
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eidooiers, witte wijn, suiker, madeira, druiven (ontpit en ontveld)
Lavendelkoekjes
Ingrediënten: boter, suiker, zelfrijzend bakmeel, verse, fijngesneden lavendelblaadjes, lavendelbloemen