Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Zomerse smoothie met mango en passievrucht
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gemberthee met citroen en honing
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gemberlimonade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: gember, agavesiroop, limoensap, citroengras, limoen
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: minibakbanaantjes, rijstbloem, gewone bloem, zout, bicarbonaat
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kokosbeignets met mangocoulis en zure room
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Amandelbiscuit met vanillecrème en aardbeien
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eiwit (ongeveer 5 eitjes), suiker, broyage (200 gr amandelpoeder en 200 gr bloemsuiker), sweetmix, vanillestok