Krokante ontbijtgranola en granolasnacks van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: havervlokken, gemengde noten, hennepzaadjes, chiazaadjes, pompoenpitten
Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ovenschotel met kip, paprika en krieltjes van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: krielaardappelen, rode paprika's, snoeptomaatjes, tomaten, rode ui
Kabeljauwhaasje met amandelkorst en wortelpuree
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Saltimbocca op de grill met courgettes
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: eierdooiers, PH Italian Mix, rozemarijntakjes, courgette (of 2 kleine), mozzarella, in schijfjes
Granolawafels met kiwibes en rode bes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: granola, amandeldrink, ahornsiroop, volle Griekse yoghurt, eieren