St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gerookte makreel met geitenkaas met citroen en aardappel-komkommersalade
Ingrediënten: gerookte makreelfilets, aardappel, blokjes komkommer, blokjes Granny smith, Chavroux
Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas
Grijze garnalen met tartaar van tomaten, ijs van olijfolie en schuimpje van tomaat
Ingrediënten: melk, room, glucose, dextrose, zout
Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje
Ingrediënten: ongepelde grijze garnalen (bewaar de koppen en schalen), kerstomaatjes, uien, look, venkel
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Oosterse zalm met komkommer
Ingrediënten: zalm (met vel), suiker, sushi-azijn, chardonnay-azijn, komkommer (of 2 kleine komkommers)