Gezonde croque van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Pompoensoep met tofoe
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Kalfsburger met maïs, gemengde sla en gemarineerde venkel en zoete ui
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kalfsgehakt, gemengde sla, sjalot, ei, verse maïskolven
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Salade met witloof, geitenkaas en spek
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Cupcake met wortel en courgette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: wortel, courgette, olijfolie, havervlokken, ongepelde amandelen
Lam “Bo Bun”: noedelsalade met pinda, lam en groenten