Vanillecake
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Bewaarwafeltjes
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Speculoospasta en zalmspread van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pinda's, arachideolie, speculooskruiden, gerookte zalm, venkel
Sandwich met witloof, heilbot en waterkers
Boterham met zure haring, rode biet en appel
Salade van reuzegarnalen, ansjovis en kabeljauw
Ingrediënten: kabeljauw, groentenbouillon, ui, peterselie, reuzekappers
Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Religieuse
Gezonde kipcurry uit het Lichaam van Coppens
Ingrediënten: zilvervlierrijst, kip bouillonblokje, kipilet, in blokjes, currypoeder, courgette, in blokjes gesneden