Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Fruitsalade "Onder De Palmbomen": kiwi, mandarijn en banaan

Pel de bananen en snij in de lengte in twee. ...
Ingrediënten: bananen, mandarijnen, kiwi's, ,
Voor kinderen Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Marsepeinbolletjes met kokos of cacao

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Ingrediënten: kokosolie, amandelen, honing, limoen, kokospoeder
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Oreo-cheesecakedip met aardbeien en munt

Pieter Declercq

Doe de roomkaas met volle yoghurt in een kom. Roer goed los. ...
Ingrediënten: aardbeien, roomkaas, volle Griekse yoghurt, limoenen, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Bessenmilkshake van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Mix de milkshake volgens het videorecept. ...
Ingrediënten: blauwe bessen, diepvries rood fruit, banaan, amandeldrink, kaneel
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

In de kijker: Aardbeien met romige Amaretto-munt crème

Snijd de aardbeien in kleine stukjes, strooi er wat suiker over en verdeel ze over de glazen. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert

Ontbenen en opvullen van een duif

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het ...
Ingrediënten: duiven, boter, truffelpuree, foie gras, gehakt
Gevorderde Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom

Voor de vinaigrette: mix de aarbeien met de honing (laat er wat over voor de afwerking), de olie, de azijn en 2 ...
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans 4 personen