Kippenboutjes met beurre marchand de vin

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kruid de boutjes met peper en zout, Italiaanse kruiden en barbecuekruiden, smeer in met een beetje olie en gril ...
Ingrediënten: olijfolie, sjalot , look, tijm, laurier
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwijder buitenste bladeren van de sucrine. Snij grof en bak in een pan. ...
Ingrediënten: Comté kaas, sucrines, truffel, zure room, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Broodjes 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Gezonde voetbalburger met zelfgemaakte ketchup

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: mozzarella, advocado, champignons, spinazie, tomaten
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans 4 personen

Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Leg de zwezeriken in een pot. Steek de kruidnagels in de ajuin. Vul de pot verder met de geschilde en grof gesneden ...
Ingrediënten: kalfszwezeriken, wortelen, ui, selder, tijm
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. ...
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. ...
Ingrediënten: lijnbaars, grof zeezout, eiwit (2 eieren), venkel, kerstomaatjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Chateaubriand met bearnaisesaus en groentenfrietjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: chateaubriand , olijfolie, Provençaalse kruiden , half boter, half olijfolie, pastinaken
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Lamsgebraad in bladerdeeg met spinazie en champignons

Bak het gebraad aan alle kanten op een matig vuur aan in een pan met de boter en 1 eetlepel olie gedurende 10 tot ...
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Gemarineerde ribbetjes met zoete aardappel en rozemarijn (Manil's, Antwerpen)

Mijn Pop-uprestaurant!

Plet twee teentjes look en meng ze met een flinke scheut olijfolie, cayennepeper, peper en zout. Laat de ribbetjes ...
Ingrediënten: ribben, look, cayennepeper, peper, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen