Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Geplette erwten en tuinbonen op toast
Ingrediënten: extra Vergine olijfolie, munt (blaadjes), tuinbonen met peul (of 250gr zonder), erwten in de dop (of 150gr zonder peul), pecorinokaas (+ extra voor garnituur)
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder