Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Duivelse Mini Pizza’s
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Yoghurt met speculaas en pompelmoes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro soya Mild & Creamy Natuur, Speculoos, Pompelmoes, ,
Yoghurt met rood fruit en pistachenootjes
Ingrediënten: plantaardige yoghurt bv. Alpro Soya Mild & Creamy natuur, aardbeien, Pistachenoten, braambessen, frambozen
Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Groentechips met kruidensausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie
Duivelse hapjes met tomaat en Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes (4 zwarte, 4 gele, 4 rode), smeerkaas (Maredsous®), zwarte olijven, rode paprika, gele paprika
In de kijker: Aardbeien met romige Amaretto-munt crème