Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Sandra's Slimme Start: Rijstnoedels met Chinese kool en gehakt
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Lam “Bo Bun”: noedelsalade met pinda, lam en groenten
Gebakken rijst met ei en prei
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: basmati rijst, prei, ajuin, Fama (bakboter), Thaïse kruiden
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander
Oosterse zalm met komkommer
Ingrediënten: zalm (met vel), suiker, sushi-azijn, chardonnay-azijn, komkommer (of 2 kleine komkommers)
Bami Goreng van Sofie Dumont
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: Chinese eiernoedels, varkenslapjes (150/pp), arachideolie, eieren, look
Gemarineerde zeebaars met wokslaatje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Chinese kool, zeebaars, balsamicoazijn, sojasaus, citroensap