Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Salade met dobbelsteentjes van tomaat en mozzarella
Stoemp op zijn Italiaans
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Pittige paprikaconfituur van An Steyvers
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: rode paprika's, rode chilipeper, suiker, ciderazijn, Herkenrode abdijkaas
Vers Talent: Ans verse tomatensaus
An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An
Ingrediënten: tomaten (San Marzano), look, ajuinen, chilipeper (optioneel), korst van Parmezaanse kaas
Zelfgemaakte tomatenpassata
Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue
Ingrediënten: maïskolven, boter (Kerrygold), cayennepeper, zout, aluminiumfolie