Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Inktvis opgevuld met garnalen, groenten en kruiden
Ingrediënten: schoongemaakte inktvissen, gepelde garnalen (300 gr uitgelekt), tomaten, rode paprika, knoflook
St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Zelfgemaakte groenteburger met bulgur en rode biet
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bulgur, look, peper, appel-ciderazijn, gedroogd volkorenbrood
Gerookte makreel met geitenkaas met citroen en aardappel-komkommersalade
Ingrediënten: gerookte makreelfilets, aardappel, blokjes komkommer, blokjes Granny smith, Chavroux
Grijze garnalen met tartaar van tomaten, ijs van olijfolie en schuimpje van tomaat
Ingrediënten: melk, room, glucose, dextrose, zout
Glutenvrije, lactosevrije en suikervrije peperkoek
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: agave siroop (glutenvrij), glutenvrije bloem, steranijs, speculaaspoeder (glutenvrij), eieren
Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje
Ingrediënten: ongepelde grijze garnalen (bewaar de koppen en schalen), kerstomaatjes, uien, look, venkel
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout