Gebakken peer met geitenkaas
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Speculoospasta en zalmspread van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pinda's, arachideolie, speculooskruiden, gerookte zalm, venkel
Wraps met gerookte zalm en ricotta
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkorenmeel , 2 eieren , 400 ml water , versgemalen peper , zeezout
Boterham met Tartare d’Anvers
Ingrediënten: versgemalen biefstuk, Parmezaanse kaas, rucola, witte selder, bruin brood (60g per snede)
Sandwich met witloof, heilbot en waterkers
Boterham met zure haring, rode biet en appel
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Salade van reuzegarnalen, ansjovis en kabeljauw
Ingrediënten: kabeljauw, groentenbouillon, ui, peterselie, reuzekappers